Voor actuele informatie, recente foto's en berichten bezoek onze
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Het boek gelezen? Wat vind je ervan?

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

 

Beste Johan,

Dankjewel voor dit geweldige boek!!! Jammer dat we het niet een jaartje eerder hadden:) (Baraka is inmiddels 1 jaar oud). Dit boek is heel erg praktisch, met duidelijke illustraties en foto,s en tegelijkertijd ontzettend leuk om te lezen. Alles is in hapklare brokken (om maar in hondentermen te spreken)ingedeeld, zodat je als onervaren voorjager het overzicht kunt houden en jezelf steeds haalbare doelen kunt stellen, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een AANWINST in staandehondenland!

Matthias en Hanneke met Baraka - 10-03-2011 - 14:08

 

Johan, Over 6 weken gaan we een DSL pup uit Noorwegen halen en ondanks redelijk veel ervaring met het opleiden van jachthonden zijn wij met veel plezier in jouw boek begonnen, veel herkenning, maar toch ook mooie andere gezichtspunten waar veel van te leren is.
Dank voor de heldere uitleg

Cees Roos - 25-02-2011 - 12:14

 

Beste Johan Kraay en Lotte v. Dijk. Hoewel mijn boekenkast al aardig gevuld is met boeken over t werk voor en na t schot, is dit boek een prachtige aanwinst. Ben nog maar op blz 40 maar kan al wel zeggen dat het makkelijk leest, heel herkenbaar is en een must is voor iedere (voor)jager die met een staande hond werkt. Als er een nieuwe pup komt is dit boek een goede lijdraad voor de opvoeding!

Rudi - 25-02-2011 - 11:06

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »